Teknologi

Teknologi Berita, Komputer, Alat-alat Dan Pintar

Menjelang akhir tahun ini, AP bertujuan untuk menghasilkan 40, 000 automatik cerita-cerita, terutama dalam perniagaan berita dan sukan. Langkah seterusnya akan untuk membuat proses pelabelan dan keterangan lebih mudah dengan berita imej perangkat lunak pengenalan. Ini akan menjadi tahun apabila peraturan syarikat platform mula menggigit selepas kebimbangan tentang maklumat yang salah, privasi dan kuasa pasaran.

Hello dan selamat datang kembali ke China dan Keluar laporan, ringkasan peristiwa baru-baru ini membentuk Cina tech lanskap dan apa yang mereka maksudkan kepada orang-orang di seluruh dunia. Minggu ini, China semakin serius tentang memecahkan taman berdinding dibentuk oleh internet gergasi dekade lalu. Dua utama pendanaan pusingan telah mengumumkan, dari yang baru ditubuhkan autonomous memandu unicorn Deeproute.ai berkembang pesat, menyeberangi sempadan perkhidmatan kewangan pembekal XTransfer. Reuters, berita dan media bahagian Thomson Reuters , adalah yang terbesar di dunia multimedia berita pembekal, mencecah berbilion-bilion orang di seluruh dunia setiap hari. Reuters menyediakan perniagaan, kewangan, berita nasional dan antarabangsa untuk profesional di ruang kerja terminal, organisasi media di dunia, acara industri dan terus untuk pengguna. Teknologi inovasi pusat terletak di sudut Jalan no 17 Selatan dan Ninth Avenue Selatan, di tengah-tengah UAB akademik kampus.

Latar belakang ini, kita telah melihat pivot untuk dibayar kandungan atau sekurang-kurangnya yang menolak untuk lebih pelbagai sumber pendapatan. Bagaimanapun, jika anda benar-benar tertarik dalam bidang tertentu, anda bisa mulai menggunakan mendengar sosial untuk tinggal dan menerima isyarat baru dalam masa sebenar. Alat kami mengumpulkan data dari media sosial, forum perbincangan, laman web, blog dan berita. Shift untuk pembaca membayar seperti sebuah teras model bisnis, jelas dinyatakan dalam digital pemimpin ukur, juga harus menawarkan lebih banyak kandungan premium dan menggalakkan berkualiti rendah clickbait yang telah menurunkan nilai jurnalisme kebelakangan ini. Bahkan penerbit berita yang masih bergantung pada iklan adalah hanya fokus pada kesetiaan dan membina hubungan lebih masa.

5 rangkaian boleh memindahkan data berpuluh-puluh kali lebih cepat daripada generasi keempat rangkaian sekarang digunakan. Ini akan membolehkan melayari cepat, streaming video dan bermutu tinggi, tetapi juga membuat ia mungkin untuk menyambung lebih banyak alat-alat di masa yang sama. Verizon adalah petarung utama di AMERIKA, dengan harapan untuk menawarkan 5 liputan, semasa di UK Midlands Barat adalah mendapatkan £75m awam wang untuk cuba teknologi baru.

Jika anda penonton selesa dengan Berkedut atau YouTube atau media sosial, jika anda memilih untuk siaran melalui Facebook Live Streaming idea yang baik. Jika anda penonton selesa dengan organisasi itu, ia tidak bermakna bahawa anda tidak boleh melakukan hidup, ia bermakna anda mungkin tidak mendapatkan kembali dari acara. Program ini juga membolehkan aku untuk meletakkan kebenaran akses di tempat supaya dokumen-dokumen yang kekal sulit.

Ini bermakna apa-apa platform yang menggunakan lebih daripada” hanya pautan disertai oleh individu kata-kata ” memerlukan perizinan. Undang-undang yang sama di Sepanyol telah benar-benar ditarik balik Berita Google meninggalkan banyak yang lebih kecil penerbit lebih buruk. Ketika ia datang untuk pengalaman pekerja, yang ketiga elemen penting harus terjadi di dalam pengurusan bakat sementara, pada masa yang sama, bangunan budaya yang mencakup dan memperbaiki bekas, menurut Ben Brooks, Pengasas dan CEO Pilot Inc. Sebuah karir pengurusan teknologi platform direka untuk sokongan dan memberi kuasa kepada dua pemimpin perniagaan dan pekerja untuk membuat kerja-kerja lebih memuaskan dan memuaskan. Geneva-hak asasi manusia ketua memanggil untuk akhir penggunaan kecerdasan buatan teknologi yang merupakan ancaman serius untuk hak asasi manusia, termasuk muka memindai sistem yang melacak orang-orang di tempat awam. Perisian, bergerak aplikasi, pesawat, dan menerima, diri memandu kereta, kecerdasan buatan, chatbots, suara robot, Tesla, anda Lakukan, dan anda nama itu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button