Teknologi

Teknologi Berita 12 September

Pada tahun 2018 lima syarikat terbesar di dunia permodalan pasaran, mereka semua khusus dalam teknologi; Apple, Amazon dan Abjad (perusahaan induk dari Google), Microsoft dan Facebook. Pemimpin syarikat-syarikat ini adalah beberapa yang paling kaya dan berkuasa angka-angka di dunia dan semua ciptaan dan peminum untuk mengubah hidup kita hidup. Jika anda ingin mendapatkan sudu pada teknologi baru, dan kemudian Keluar adalah sumber berita untuk anda. Ini penerbitan menonjolkan hal-inovasi teknologi, yang meliputi pengambilalihan utama, sumber dana dan pelancaran produk. Anda juga boleh meneliti berita dan ulasan dengan menyesuaikan dalam kategori yang berbeza saluran seperti Perusahaan, Pemula atau Bergerak. Dalam berita inovasi lain, Northrop Grumman mengumumkan bahwa ia telah menyelesaikan kontrak dengan NASA untuk membangunkan pertama orbit lunar kru modul untuk NASA gateway.

Satu hasil shift dalam perniagaan model adalah fokus pada membangun kesetiaan dan penyimpanan, itulah sebabnya surat Berita datang kembali, seperti yang lebih penerbit membawa mereka kembali dari pasukan pemasaran. Salah satu trend baru 2018 telah pembangunan pop-up surat berita, direka untuk memandu kasual pertunangan. CBC berlari delapan minggu siri pada pernikahan kerajaan yang dikenali sebagai Royal Fascinator.

Tema bulan ini melepaskan adalah, tentu saja, ketangkasan-bukti ketangkasan adalah di mana-mana dalam industri kami ringkasan berita. Dari penyelidikan baru pada pengguna bergantung kepada sambungan ke aliansi strategis yang aktifkan rangkaian pengembangan dan evolusi, bulan ini Berita Global menunjukkan kepada kita semua yang banyak cara di mana dunia kita tinggal dan bekerja terus berkembang dengan pesat setiap hari. Tipikal pekerjaan judul termasuk editor baru – in-chief, CEO, Digital Kepala, Editorial Pembangunan Kepala, Produk CEO, dan pengurus multimedia. Setengah peserta dari organisasi dengan latar belakang yang dicetak (55%), dan hampir ketiga (29%), yang mewakili penyiar, komersial atau awam, dan lebih dari satu dalam sepuluh datang dari media digital bahan (12%) dan 4% lagi syarikat B2B atau berita agensi-agensi. Berita agensi telah mengautomasikan berita tentang keuntungan perusahaan ini selama bertahun-tahun, tetapi langkah seterusnya seolah-olah membaca Maya Berita.

Tapi jawapan yang terperinci juga peringatan bahwa ada tidak ada pendekatan yang sesuai semua. Majalah jenama masih mencari nilai dengan Instagram dan Tidur, ketika berita tempatan pembekal masih melihat media sosial sebagai penting untuk lalu lintas rujukan dan pertunangan. Mengharapkan lebih banyak artikel koran tentang “digital kesejahteraan,” lebih banyak tekanan untuk menghilangkan kami akaun media sosial, dan lebih perangkat dan pemuka untuk membantu kawalan kami ketagihan.

Sesuatu yang pernah dianggap tidak dapat dibayangkan telah menjadi “tidak dapat dielakkan,” dalam kata-kata Apple bos Tim Memasak-walaupun butiran akan berantakan, susah payah, dan memakan masa untuk bermain dengan. Sementara itu, penyebaran palsu, mengelirukan dan pelampau kandungan akan terus untuk melemahkan demokrasi di seluruh dunia dengan pilihan raya di India, di Indonesia dan Eropa mungkin polarisasi. Pers akan terus menjadi dipunggah disebabkan oleh perubahan struktur yang telah membawa kepada pengurangan besar dalam iklan hasil. Penerbit ingin langganan untuk membuat perbedaan tapi batas ini adalah mungkin untuk menjadi jelas dalam 2019.

Mereka juga memberi bukan keuntungan dengan khidmat pelanggan khusus pasukan untuk membantu mereka mengemudi platform. Asana boleh mahal daripada yang mereka pesaing tetapi bersama-sama dengan menawarkan bebas asas pakej sehingga 15 pengguna – mereka juga menawarkan bukan keuntungan 50% premium dan pelan perniagaan membuat mereka lebih dibandingkan dengan lain-lain pengurusan platform. Mereka juga mempunyai khidmat pelanggan khusus pasukan yang membantu bukan keuntungan bermula dengan alat ini.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button