Teknologi

Dengan Persoalan Apa Teknologi Baru Muncul Untuk Menembusi

Dia telah MBA dan berjaya sebuah syarikat antarabangsa dan dia bekerja bebas sebelum mengikuti semangat untuk teknologi dengan mengambil pembangunan web maju kelas. Kelly suka mendengar 2x – Cepat Tech podcasts, mencari comel corgi imej online dan mengajar dan melakukan baris negara menari-sebagai nyata Texas tinggal di Finland akan lakukan. Tepi komputer adalah teknologi baru memastikan campur dan pengolahan data kelajuan tinggi. Maju komputer membolehkan pengiraan yang akan dibuat lebih dekat untuk penyimpanan data sistem, meningkatkan permohonan prestasi.

Sisi lain itu adalah yang telah kita bicarakan, kami ingin penyelesaian yang cepat. Jadi banyak dari apa yang kita lihat adalah awan pemberdayaan penyelesaian. Anda perlu untuk melabur bahkan kurang lebih awal dalam memasang software ini di sekeliling atau dalam perkara anda, tetapi kita perlu pastikan ketika menjalankan hal-hal di dalam awan itu, ia entah bagaimana dikawal, kau bisa mencapai dia yang melakukan apa dan sebagainya.

Melalui kerjasama yang kuat di antara para ilmuwan dan digunakan matematikawan dan saintis komputer, kami mengekalkan AS kepimpinan dalam sains dan teknologi, inovasi. Dan jika anda ingin langkah kaki di teknologi ini menuju, anda akan mempunyai untuk belajar lebih banyak tentang keselamatan maklumat, AI dan asas mesin belajar, rangkaian, perkakasan rangkaian, data analisis, peralatan, memahami sistem terbenam, peranti mesti pengetahuan reka bentuk. Salah satu yang paling trend baru muncul di DALAMNYA, otomatisasi bertujuan untuk meningkatkan orang-orang dan memandu proses perniagaan. Ia menggabungkan dibungkus perisian, mesin alat pembelajaran dan peralatan alat untuk menyerahkan hasil.

Tanpa komputer, kami tidak akan telah mencapai bulan atau meletakkan satelit ke orbit. Syarikat dalam industri yang paling berjalan beban kerja yang menggunakan HPC, kecerdasan buatan dan mesin belajar untuk menyampaikan masa sebenar pandangan yang membantu perniagaan mereka beroperasi secara lebih efisien, balas perubahan lebih cepat dan inovasi. Turun kertas putih ini untuk belajar kira-kira keupayaan dan prestasi sistem dalam Mlperf heuristik ujian dan HPE perkhidmatan yang melengkapi sistem. Akan komputer Raspberry Pi pembangun ke Stasiun Ruang angkasa Internasional untuk digunakan dalam dipanggil European Space Agency cabaran Misi Sifar dan Misi Ruang Lab. Misi Sifar menjemput programmer untuk menulis python algoritma untuk membuat keputusan kelembapan pada papan Stasiun Ruang angkasa Internasional yang menunjukkan angkasawan dengan pesan pribadi.

Di pos-dunia digital, ditambah pula dengan digital realiti, produk yang berkaitan dan perkhidmatan akan sangat pribadi. Untuk menguraikan ini, kita akan membutuhkan sebuah teknologi visi yang memenuhi permintaan pernah pengalaman yang mengubah pada permintaan. Istilah” robot “diciptakan oleh Czechoslovak drama Karel Capek pada tahun 1920 — “robot” menjadi republik kata untuk kerja keras — tapi nyata pertama robot industri dibangun pada tahun 1954 dengan Georg Devol. Lima tahun kemudian, MIT diasaskan kecerdasan buatan sendiri lab dalam usaha untuk mekanikal meniru otak manusia serta tangan. Hari ini, robot memasang produk yang lebih baik, lebih cepat dan lebih murah daripada pekerja manual, sementara lebih dari 8 juta Amerika penerbangan dijadualkan setiap tahun, disalurkan dan diangkut dengan bantuan Super canggih lunak. Bagaimanapun, beberapa orang Amerika melihat apa-apa melalui sistem menyindir pandangannya novelis Kurt Vonnegut, yang 1952 cerita “Pemain Piano” memperingatkan bahwa mesin yang bisa meninggalkan orang-orang tanpa tujuan — atau pekerjaan.

Itulah mengapa AS Jabatan tenaga Oak Ridge Negara Makmal telah melancarkan puncak, paling cepat di dunia supercomputer. Puncak hadiah pelanggan kuasa komputer yang luar biasa untuk menyelesaikan cabaran dalam tenaga, kecerdasan buatan, kesihatan manusia, dan lain-lain bidang penyelidikan, yang hanya luar jangkauan sampai sekarang. Penemuan ini akan membantu dalam membentuk pemahaman kita alam semesta, dan meningkatkan daya saing ekonomi Amerika Serikat, yang menyumbang untuk masa depan yang lebih baik. Di mana 3G dan 4G teknologi yang telah memungkinkan kita untuk layari internet, gunakan data-berdasarkan perkhidmatan, meningkatkan aliran bandwidth di Spotify atau YouTube dan banyak lagi, 5 perkhidmatan diharapkan untuk mengubah hidup kita. Dengan membolehkan perkhidmatan berdasarkan pada teknologi canggih seperti AR dan MENGEJAR, bersama-sama dengan awan-berdasarkan perkhidmatan permainan seperti Google Stadium, Snapdragon Wap Sekarang dan banyak lagi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button