Teknologi

Ani Tech Berita

Ini bermakna apa-apa platform yang menggunakan lebih daripada” hanya pautan disertai oleh individu kata-kata ” memerlukan perizinan. Undang-undang yang sama di Sepanyol telah benar-benar ditarik balik Berita Google meninggalkan banyak yang lebih kecil penerbit lebih buruk. Ketika ia datang untuk pengalaman pekerja, yang ketiga elemen penting harus terjadi di dalam pengurusan bakat sementara, pada masa yang sama, bangunan budaya yang mencakup dan memperbaiki bekas, menurut Ben Brooks, Pengasas dan CEO Pilot Inc. Sebuah karir pengurusan teknologi platform direka untuk sokongan dan memberi kuasa kepada dua pemimpin perniagaan dan pekerja untuk membuat kerja-kerja lebih memuaskan dan memuaskan. Geneva-hak asasi manusia ketua memanggil untuk akhir penggunaan kecerdasan buatan teknologi yang merupakan ancaman serius untuk hak asasi manusia, termasuk muka memindai sistem yang melacak orang-orang di tempat awam. Perisian, bergerak aplikasi, pesawat, dan menerima, diri memandu kereta, kecerdasan buatan, chatbots, suara robot, Tesla, anda Lakukan, dan anda nama itu.

Latar belakang ini, kita telah melihat pivot untuk dibayar kandungan atau sekurang-kurangnya yang menolak untuk lebih pelbagai sumber pendapatan. Bagaimanapun, jika anda benar-benar tertarik dalam bidang tertentu, anda bisa mulai menggunakan mendengar sosial untuk tinggal dan menerima isyarat baru dalam masa sebenar. Alat kami mengumpulkan data dari media sosial, forum perbincangan, laman web, blog dan berita. Shift untuk pembaca membayar seperti sebuah teras model bisnis, jelas dinyatakan dalam digital pemimpin ukur, juga harus menawarkan lebih banyak kandungan premium dan menggalakkan berkualiti rendah clickbait yang telah menurunkan nilai jurnalisme kebelakangan ini. Bahkan penerbit berita yang masih bergantung pada iklan adalah hanya fokus pada kesetiaan dan membina hubungan lebih masa.

Telefonica dan TikTok telah bekerjasama di Eropa dan Amerika Latin untuk mengembangkan tontonan TikTok video pendek dan mengembangkan cross-platform pemasaran. Dalam berita yang lain, Nokia mengumumkan bahwa ia telah berjaya selesai perbicaraan dengan Vodafone Turki, yang menghubungkan Asia dan Eropa, dengan yang pertama legend 1t ip muka Jelas Channel. Google Awan dan Ericsson telah mengumumkan kerjasama untuk bersama-sama membangun 5 dan tepi awan penyelesaian untuk membantu telecom pembekal mendigitalkan dan melepaskan baru perusahaan dan digunakan pengguna kes. Apple kata ia akan mengambil lebih banyak waktu untuk mengumpulkan maklum balas dan meningkatkan kanak-kanak yang dicadangkan keselamatan ciri-ciri yang telah datang di bawah kritikan lebih privasi dan isu-isu lain di dalam dan luar perusahaan.

Hello dan selamat datang kembali ke China dan Keluar laporan, ringkasan peristiwa baru-baru ini membentuk Cina tech lanskap dan apa yang mereka maksudkan kepada orang-orang di seluruh dunia. Minggu ini, China semakin serius tentang memecahkan taman berdinding dibentuk oleh internet gergasi dekade lalu. Dua utama pendanaan pusingan telah mengumumkan, dari yang baru ditubuhkan autonomous memandu unicorn Deeproute.ai berkembang pesat, menyeberangi sempadan perkhidmatan kewangan pembekal XTransfer. Reuters, berita dan media bahagian Thomson Reuters , adalah yang terbesar di dunia multimedia berita pembekal, mencecah berbilion-bilion orang di seluruh dunia setiap hari. Reuters menyediakan perniagaan, kewangan, berita nasional dan antarabangsa untuk profesional di ruang kerja terminal, organisasi media di dunia, acara industri dan terus untuk pengguna. Teknologi inovasi pusat terletak di sudut Jalan no 17 Selatan dan Ninth Avenue Selatan, di tengah-tengah UAB akademik kampus.

Negeri China berita agensi, Beijing, telah diumumkan robot berita utama yang”ego-bebas dan selalu siap untuk kerja.”Perisian komputer telah dibangunkan bunyi yang sama, pergerakan bibir dan ungkapan dari Real Xinhau pembekal untuk membuat simulasi ini. Ini versi awal cenderung untuk menunjukkan kekurangan pertahanan, tetapi pakar percaya pada akhirnya juga lucu boleh terprogram di dalam. Dalam nada yang sama, negara Jepun penyiar JEPUN telah mencipta anime penyampai berita yang dapat menandatangani berita untuk orang-orang dengan pendengaran, atau mengambil bahagian dalam penerbitan utama malam siaran berita. Projek, dilancarkan pada April 2019, janji-janji untuk buat “jenis berita”, yang melibatkan terbuka harian berita persidangan dipanggil “Thinkins”.

Membawa laporan tentang berbahaya kesan internet menjadi sesuatu dari kewujudan krisis di Silicon Valley dalam tahun 2018. Jurutera dan bekas jurutera mempunyai pemikiran kedua kira-kira etika” bentuk untuk ketagihan, ” menggunakan pemberitahuan yang menetes dengan dopamin, atau pop up kandungan yang menolak kita dari sini. Algoritma telah diprogramkan dan metrik reset, sementara “baik menghabiskan masa” slogan bekas Googler Tristan Harris telah mengambil akar. Dengan Apple iOS 12 update dan pengenalan” masa skrin ciri”, kita bisa lihat sekarang berapa banyak waktu yang kita habiskan dengan kami telefon, dan berapa banyak menangkap kita mengambil setiap hari. Dengan pengguna semakin sedar dalam masa mereka membuang online, kita akan melihat lebih banyak orang meninggalkan jaringan sosial, lebih banyak alat untuk digital detoksifikasi, dan lebih fokus pada yang “bermakna”kandungan. Setelah menentukan sama ada acara anda adalah sesuai untuk disiarkan secara langsung, ia adalah masa untuk mempertimbangkan apakah anda bertujuan penonton yang sesuai untuk siaran langsung.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button